Jitrnice opékané
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 780 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 63 g
 - Sodík 38 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 23.8 mg
 - Draslík 0 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Domácí jitrnice (nebo jelítka) opečeme po obou stranách na rozpáleném tuku dokřupava.
 - 
                                2
Kroupová jelítka nakrájíme na plátky a opečeme.
 - 
                                3
Podáváme s opékanými bramborami, bramborovou kaší a kysaným zelím.