Lovecká omáčka k vepřovým steakům
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 582 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 44 g
 - Sodík 536 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 141.5 mg
 - Draslík 30.4 mg
 - Vláknina 665 mg
 - Vitamín A 665 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.3 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3859.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z masa nařežeme steaky, které osolíme a opepříme. Maso osmažíme z obou stran na másle.
 - 
                                2
Troubu předehřejeme na 200 °C. Steaky dáme do pekáčku. Výpek z masa rozmícháme s portským vínem, jíškou, worčestrem, přidáme smetanu a brusinkový kompot. Omáčkou přelijeme maso a zapékáme 20-25 minut.