Francouzská srnčí polévka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 190 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 9 g
- Sodík 166 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 53.6 mg
- Draslík 353.4 mg
- Vláknina 6100.6 mg
- Vitamín A 6100.6 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.6 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Srnčí maso uvaříme v osolené vodě do měkka. Na sádle osmahneme drobně nakrájenou cibuli, zalijeme přeceděným srnčím vývarem, přidáme celý pepř i nové koření, hřebíček a vaříme 40 minut. 
- 
                                2Potom přidáme uvařené a vykoštěné maso nakrájené na kostičky, oloupaná a nakrájená rajčata a dovaříme. 
- 
                                3Do hotové polévky zamícháme zvlášť udušenou rýži. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        