Polévka s mrkví, fenyklem a tymiánem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 624 kcal
- Sacharidy 48 g
- Tuky 9 g
- Sodík 1338 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 719.6 mg
- Vláknina 24187.3 mg
- Vitamín A 24187.3 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.2 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupanou, nasekanou cibuli spolu s očištěným, nakrájeným pórkem, fenyklovými semínky a tymiánem zvolna osmahneme v kastrolu s kapkou oleje. Když se koření rozvoní, přidáme očištěnou, na kostky nakrájenou mrkev a fenykl. Několik minut restujeme, přilijeme netučný vývar, osolíme a opepříme. Vaříme do změknutí zeleniny, podle potřeby můžeme přilít trochu vody. 
- 
                                2Polévku nalijeme do misek a ozdobíme nakrájenou natí z fenyklu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        