Filé dušené s fazolkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Fazolky mražené
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 500 g Filé rybí
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kari koření
  • 2 ks Cibule
  • 4 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 346 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 281 mg
  • Bílkoviny 62 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 260.3 mg
  • Draslík 340.6 mg
  • Vláknina 7066 mg
  • Vitamín A 7066 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.6 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce filé nakrájíme nadrobno, osolíme a spolu s oloupanou, jemně pokrájenou cibulí, zpěněnou na másle, dusíme pod pokličkou.

  • 2

    Když je šťáva zpola vydušená, přisypeme fazolky, zamícháme a dusíme do vysmahnutí šťávy.

  • 3

    Směs okořeníme, zalijeme rozšlehanými vejci a necháme ztuhnout.

  • 4

    Podáváme s petrželkovými bramborami.

Komentáře k receptu