Filé dušené s fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 346 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 281 mg
 - Bílkoviny 62 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 260.3 mg
 - Draslík 340.6 mg
 - Vláknina 7066 mg
 - Vitamín A 7066 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.6 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté porce filé nakrájíme nadrobno, osolíme a spolu s oloupanou, jemně pokrájenou cibulí, zpěněnou na másle, dusíme pod pokličkou.
 - 
                                2
Když je šťáva zpola vydušená, přisypeme fazolky, zamícháme a dusíme do vysmahnutí šťávy.
 - 
                                3
Směs okořeníme, zalijeme rozšlehanými vejci a necháme ztuhnout.
 - 
                                4
Podáváme s petrželkovými bramborami.