Toskánské kuřátko
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 898 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 60 g
 - Sodík 869 mg
 - Bílkoviny 78 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 233.5 mg
 - Vláknina 16463 mg
 - Vitamín A 16463 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 49.1 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyjeme kuřecí čtvrtky a vložíme je do zapékací mísy.
 - 
                                2
Směs koření promícháme s olejem a každou čtvrtku potřeme. Vymačkáme šťávu z citronu a maso s ní polijeme.
 - 
                                3
Dáme zvolna péct do trouby při 180 stupních.
 - 
                                4
Nakrájíme šikmo pórek na špalíčky a druhý citron na osminky.
 - 
                                5
Kousky pórku a citronu přidáme ke kuřeti po půl hodině pečení.