Bylinkový salát s vejci
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 249 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 22 g
- Sodík 285 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 245.3 mg
- Draslík 85.1 mg
- Vláknina 2101.5 mg
- Vitamín A 2101.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.7 mg
- Vitamín E 7.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Bylinky pečlivě opláchmene pod tekoucí studenou vodou. Na tvrdo uvařená vejce oloupeme a nakrájíme na plátky. 
- 
                                2V míse rozmícháme hořčici, sůl a pepř, jablečnou šťávu, balzamikový ocet a citronovou šťávu. Olej postupně přišleháme metlou. 
- 
                                3Bylinky s plátky vajec dáme na talíř a pokapeme zálivkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        