Vepřová žebírka na špízu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 4029 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 337 g
- Sodík 1035 mg
- Bílkoviny 223 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 1121 mg
- Draslík 3297.1 mg
- Vláknina 392 mg
- Vitamín A 392 mg
- Vitamín B6 5.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Nejprve připravíme marinádu z rajčatového protlaku, chilli omáčky, sójové omáčky, utřeného česneku a oleje - vše dobře promícháme. 
- 
                                2Omytá žebírka vložíme do marinády a necháme do druhého dne v chladu. 
- 
                                3Žebírka vložíme na gril a během grilování je potíráme opakovaně marinádou. 
- 
                                4Když vyprýští šťáva, jsou žebírka hotová. Grilujeme celkem asi 1 hodinu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        