Salát z farfalle s kaviárem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 430 kcal
 - Sacharidy 56 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 599 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 56 g
 - Cholesterol 43.5 mg
 - Draslík 75.7 mg
 - Vláknina 5847.5 mg
 - Vitamín A 5847.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do misky nalijeme citronovou šťávu, přidáme špetku soli a mícháme, dokud se sůl zcela nerozpustí. Přidáme špetku čerstvě mletého pepře, pramínkem přiléváme olej a vidličkou vyšleháme hladkou zálivku.
 - 
                                2
Opereme pažitku, jemně ji nasekáme. Do hrnce nalijeme dostatečné množství vody, uvaříme farfalle.
 - 
                                3
Scezené těstoviny rychle propláchneme pod tekoucí studenou vodou a vysypeme je na servírovací mísu. Přelijeme připravenou směsí oleje a citronové šťávy, vše důkladně promícháme. Přidáme kaviár a pažitku, znovu všechno promícháme a necháme chvíli rozležet. Podáváme studené.