Velikonoční nádivka se zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 189 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 7 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 160.7 mg
 - Vláknina 3128.9 mg
 - Vitamín A 3128.9 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.3 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Klobásu sloupneme a nakrájíme nadrobno, zelí scedíme a překrájíme na kratší kousky. K zelí přidáme klobásu, mletou papriku a drcený kmín. Směs dobře promícháme.