Pečené rybí filé v bylinkové marinádě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 395 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 30 g
- Sodík 98 mg
- Bílkoviny 63 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 21 mg
- Draslík 9.9 mg
- Vláknina 228.1 mg
- Vitamín A 228.1 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Bylinky nasekáme najemno, smícháme s olivovým olejem, citronovou šťávou a do směsi vložíme porce filé. Pod fólií necháme zhruba 3 hodiny marinovat.
-
2
Odleželé porce osmažíme z obou stran na marinádě, vložíme do pekáče, přelijeme výpekem, přidáme máslo, osolíme, opepříme a v předehřáté troubě pečeme zhruba 20 minut.
Komentáře k receptu
- Aleisa
- 02.05.2016 16:32:49
Moc dobrá rybka, doporučuji vyzkoušet. Není třeba opékat na pánvi, porce jsem z obou stran osolila a dala i s marinádou na pekáček, na porce ryby jsem dala plátky másla a vložila do předehřáté trouby na cca 15 minut. Vynechala jsem pepř. Palec nahoru.
Odpovědět