Severský jablečný punč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 16 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 28.7 mg
 - Vláknina 773 mg
 - Vitamín A 773 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V míse smícháme med, džus, vanilkový cukr a kousek skořice. Jablíčko důkladně omyjeme, napíchneme do něj hřebíčky, a poté ho přidáme do mísy. Mošt s jablíčkem přivedeme do varu, vmícháme citronovou kůru i šťávu a na mírném plameni necháme směs asi 3 minuty.
 - 
                                2
Po odstavení můžeme směs rozlévat do sklenic, ale musíme ho podávat velmi horký!