Kvíčaly nadívané
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 430 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 2226 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 98.2 mg
 - Draslík 425.4 mg
 - Vláknina 3778.5 mg
 - Vitamín A 3778.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.7 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Husí játra nakrájíme nadrobno, přimícháme strouhanku a najemno pokrájenou slaninu. Kvíčaly omyjeme a do každé vložíme lžíci této nádivky, ptáky osolíme, opepříme a zabalíme do tenkých plátků slaniny.
 - 
                                2
Ptáky vyskládáme do pekáčku, přidáme lžíci másla, špetku tymiánu a mletého jalovce, podlijeme vínem a dáme péct. Jakmile se víno téměř odpaří, podlijeme vývarem a dopečeme.
 - 
                                3
Vhodnou přílohou je bramborová kaše.