Hovězí mleté maso s fenyklem a žampiony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 370 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 886 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 93 mg
 - Draslík 913.3 mg
 - Vláknina 4290 mg
 - Vitamín A 4290 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.3 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hlízu fenyklu očistíme, nakrájíme na silnější hranolky, cibuli oloupeme, nakrájíme na nudličky, žampiony na plátky a česnek prolisujeme. V jedné pánvi rozehřejeme polovinu oleje, přiložíme maso s cibulí a smažíme, v druhé pánvi na zbytku oleje začneme smažit česnek s fenyklem a po dvou minutách přisypeme žampiony. Když máme maso s cibulí osmažené, přendáme směs do pánve k fenyklu, zakápneme sojovou omáčkou, osolíme, opepříme a přidáme cukr. Promícháme, podlijeme vodou a dusíme, dokud se voda neodpaří.
 - 
                                2
Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme.