Vepřový džuveč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 455 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 81 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 90 mg
 - Draslík 961.9 mg
 - Vláknina 13677.2 mg
 - Vitamín A 13677.2 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 111.4 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme na kolečka a osmahneme na tuku z konzervy.
 - 
                                2
Přidáme papriky na nudličky, podusíme, přidáme předvařenou rýži, na plátky nakrájené brambory, sůl, promícháme, přidáme na plátky pokrájená oloupaná rajčata, koření a podlijeme vodou.
 - 
                                3
Vložíme maso a dusíme doměkka.