Mleté hovězí maso v listovém těstě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1249 kcal
 - Sacharidy 119 g
 - Tuky 51 g
 - Sodík 1798 mg
 - Bílkoviny 74 g
 - Uhlovodany 83 g
 - Cholesterol 307.7 mg
 - Draslík 1055.4 mg
 - Vláknina 11308 mg
 - Vitamín A 11308 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V misce vymícháme mleté hovězí maso se strouhankou, italskými bylinkami a masovým kořením.
 - 
                                2
Listové těsto rozválíme na plát. Navlhčenýma rukama z masové směsi vytvarujeme dlouhé válečky a položíme na plát listového těsta, který stočíme do rolády, okraj potřeme vejcem a přitiskneme. Roládu rozkrojíme na 4 kusy.
 - 
                                3
Na plech položíme pečící papír a na něj rozložíme roládky, které potřeme rozšlehaným vejcem, zasypeme sezamovými semínky a v troubě vyhřáté na 220°C pečeme dozlatova 15-20 minut.
 - 
                                4
Upečené roládky si namáčíme do kečupu.