Maso s povidly
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 343 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 2 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 88.8 mg
 - Draslík 76.3 mg
 - Vláknina 1819 mg
 - Vitamín A 1819 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3162.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na kousky nakrájíme maso, oloupeme a nakrájíme cibuli a i s masem vložíme do pekáče.
 - 
                                2
Podlijeme vodou, přidáme protlak, prolisovaný česnek a doměkka pečeme v troubě.
 - 
                                3
Maso poté vyjmeme, šťávu přelijeme do hrnce, zaprášíme moukou, přidáme povidla a je-li třeba vodu.
 - 
                                4
10 minut povaříme, poté přecedíme.