Uzené maso s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 461 kcal
 - Sacharidy 45 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 1196 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 45 g
 - Cholesterol 77.7 mg
 - Draslík 498.8 mg
 - Vláknina 11890.4 mg
 - Vitamín A 11890.4 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29.4 mg
 - Vitamín E 1.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli a pórek nakrájené na kolečka, zalijeme šálkem horké vody. Vmícháme sůl a koření.
 - 
                                2
Na osmahnutou cibuli a pórek položíme plátky jablek a na ně plátky masa.
 - 
                                3
Vložíme do předehřáté trouby a 25 minut zapékáme.
 - 
                                4
Podáváme s vařenými brambory, chlebem nebo topinkami.