Červené kari s pečenou kachnou a plody liči
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 428 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 38 g
 - Sodík 291 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 24.8 mg
 - Draslík 443.8 mg
 - Vláknina 2130 mg
 - Vitamín A 2130 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 53.5 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do pánve wok nalijeme kokosovou smetanu a na středně silném ohni ji zvolna vaříme asi 5 minut. Pak přidáme červenou kari pastu (asi 2 polévkové lžíce). Vše dobře promícháme, aby se směs dobře spojila.
 - 
                                2
Do omáčky přidáme upečenou a vykostěnou kachnu nakrájenou na kostky a za stálého míchání vaříme dalších 5 minut.
 - 
                                3
Přilijeme kokosové mléko a rybí omáčku, přisypeme palmový cukr a na středně silném ohni dále pomalu vaříme ještě 5 minut.
 - 
                                4
Do omáčky vmícháme cherry rajčata a nakládané plody liči, vaříme ještě asi 2 minuty. Přidáme kafirové listy, podle potřeby dochutíme.
 - 
                                5
Podáváme v miskách ozdobené lístky bazalky a kolečky červené chilli papriky.