Křupavé brambory s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 438 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 281 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 884.5 mg
 - Vláknina 10782.7 mg
 - Vitamín A 10782.7 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.3 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory oloupeme a nakrájíme tak, jak to máme rádi. Vaříme je 10 minut v osolené vodě.
 - 
                                2
Poté je slijeme, promícháme je s hořčicí a olejem a dáme do pekáčku. Pečeme je 20 minut na 200 °C.
 - 
                                3
Mezitím si oloupeme jablka a zbavíme je jádřinců. Každé jablko nakrájíme na 12 dílků a vmícháme to do pekáčku k bramborám. Pečeme ještě 20 minut.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                            