Vaječná omeleta s klobásou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 481 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 43 g
- Sodík 910 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 352.7 mg
- Draslík 129.3 mg
- Vláknina 510 mg
- Vitamín A 510 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.1 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na rozpuštěném tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme oloupanou a na tenké plátky nakrájenou klobásu a krátce podusíme.
-
2
Rozmíchaná, mírně osolená vejce vlijeme do pánvičky s rozpuštěným tukem a necháme trochu zapéci.
-
3
Do středu omelety navršíme podušenou klobásu s cibulí, omeletu zabalíme a krátce zapečeme v troubě.
-
4
Ihned podáváme.