Okurkový salát s jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 118 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 169 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 13 mg
 - Draslík 369 mg
 - Vláknina 1525 mg
 - Vitamín A 1525 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou, nahrubo nastrouhanou okurku, smícháme s jogurtovou zálivkou - smíchání jogurtu, oleje, soli a utřeného česneku. Posypeme nasekaným koprem a lehce a podáváme dobře vychlazené.