Zaječí steaky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 174 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 4 g
- Sodík 851 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 121.5 mg
- Draslík 579.8 mg
- Vláknina 530 mg
- Vitamín A 530 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vybereme si čtyři filety ze zadního zaječího masa. Omyjeme je, osušíme a lehce naklepeme. Osolíme je a opepříme nahrubo mletým pepřem. Takto připravené filety položíme na gril a zprudka krátce opečeme z obou stran. Potom steaky přendáme na okraj grilu a dogrilujeme zvolna asi 3 minuty z každé strany. Ugrilované steaky by měly být křupavé.