Zaječí steaky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 8 g Sůl
  • 4 g Pepř černý mletý
  • 600 g Zaječí maso
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 174 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 851 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 121.5 mg
  • Draslík 579.8 mg
  • Vláknina 530 mg
  • Vitamín A 530 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vybereme si čtyři filety ze zadního zaječího masa. Omyjeme je, osušíme a lehce naklepeme. Osolíme je a opepříme nahrubo mletým pepřem. Takto připravené filety položíme na gril a zprudka krátce opečeme z obou stran. Potom steaky přendáme na okraj grilu a dogrilujeme zvolna asi 3 minuty z každé strany. Ugrilované steaky by měly být křupavé.

Komentáře k receptu