Candát na houbách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 358 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 162 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 36.7 mg
 - Draslík 203 mg
 - Vláknina 2000 mg
 - Vitamín A 2000 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.3 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vykostěnou a omytou rybu naporcujeme, osolíme a opečeme na oleji.
 - 
                                2
Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme do ní porce opečeného candáta a posypeme jemně nakrájenými, podušenými houbami. Osolíme a zalijeme kysanou smetanou.
 - 
                                3
Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.
 - 
                                4
Podáváme s vařenými bramborami.