Treska s fazolovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 498 kcal
 - Sacharidy 43 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 867 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 91.3 mg
 - Draslík 32.6 mg
 - Vláknina 2145 mg
 - Vitamín A 2145 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Porce tresky pokapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme asi hodinu uležet v lednici. Uleželou rybu osušíme papírovou utěrkou, obalíme v hladké mouce a opečeme na rozpáleném olivovém oleji asi 7 minut z každé strany. Přendáme na tác a uchováme v teple. Do výpeku na pánvi nalijeme víno, fazole s rajskou omáčkou, protlak a zahříváme, nevaříme. Nakonec přidáme smetanu smíchanou s moukou, omáčku krátce povaříme do zhoustnutí a použijeme na přelití opečené ryby.