Polévka s rybami a mořskými plody
Suroviny
- 100 g Krevety tygří - loupané
 - 100 g Treska aljašská
 - 800 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
 - 2 ks Cibule
 - 1 špetka Petržel - nať
 - 1 špetka Chilli koření mleté
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 1 špetka Pažitka
 - 2 stroužek Česnek
 - 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 133 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 384 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 41.5 mg
 - Draslík 562.7 mg
 - Vláknina 5856.9 mg
 - Vitamín A 5856.9 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.1 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci n másle osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme kousky rajčat a přivedeme k varu.
 - 
                                2
5 minut na mírném ohni vaříme, přidáme ryby a korýše a dále 5 minut vaříme. Přidáme pažitku, petržel, osolíme a opepříme.
 - 
                                3
Podáváme v předehřátých miskách s bílým chlebem.