Kančí krkovice na grilu
Suroviny
- 600 g Kančí maso
 - 100 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
 - 50 ml Olej rostlinný
 - 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 1 kávová lžička Petržel - nať
 - 1 kávová lžička Libeček
 - 1 ks Cibule
 - 4 stroužek Česnek
 - 1 polévková lžíce Omáčka sójová
 - 2 polévková lžíce Hořčice dijonská
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 262 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 2 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 49.8 mg
 - Vláknina 934.6 mg
 - Vitamín A 934.6 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.5 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Krkovici nakrájíme na řízky, naklepeme, opepříme, potřeme marinádou, vložíme do misky, zalijeme zbylou marinádou a pod fólií necháme přes noc v chladničce.
 - 
                                2
Marinované maso ugrilujeme.
 - 
                                3
Na marinádu prolisujeme česnek, jemně nakrájíme cibuli, posekáme bylinky. Vše smícháme, přidáme sójovou omáčku, olej, pivo, hořčici a promícháme.