Svařené víno
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 322 kcal
 - Sacharidy 49 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 12 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 49 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 381.1 mg
 - Vláknina 23846.5 mg
 - Vitamín A 23846.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.3 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Červené víno nalijeme do smaltovaného hrnce, přidáme cukr, celý hřebíček, skořici a dáme vařit.
 - 
                                2
Jakmile přejde víno varem, odstavíme je z ohně a vložíme do něho kolečko omytého citronu i s kůrou.
 - 
                                3
Víno přelijeme do sklenic.