Sleď na grilu s česnekem a koriandrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 318 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 117 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 280 mg
 - Draslík 27.3 mg
 - Vláknina 508 mg
 - Vitamín A 508 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vykuchané sledě opláchneme a osušíme. Osolíme je, opepříme a přidáme koriandr. Česnek oloupeme a nasekáme najemno.
 - 
                                2
V misce si rozmícháme šťávu vymačkanou z 1 pomeranče a olej. Poté přidáme nasekaný česnek a do vzniklého nálevu vložíme rybu. Necháme 30 minut v chladu marinovat.
 - 
                                3
Rozehřejeme si gril a sledě opékáme 5 minut po každé straně. Ihned servírujeme.