Grilovaná zelenina a bulgur
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 407 kcal
- Sacharidy 82 g
- Tuky 10 g
- Sodík 17 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 82 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 708.9 mg
- Vláknina 36550.5 mg
- Vitamín A 36550.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 55.6 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Lilky nakrájíme na dílky, papriky na kousky. Smícháme med, olej a Harissu. Polovinou zakapeme zeleninu a grilujeme až lehce zhnědne. 
- 
                                2Bulgur zalijeme vroucí vodou a necháme asi 10 minut stát, aby změkl. Slijeme a zakapeme zbylou směsí a citrónovou šťávou, posypeme citrónovou kůrou a mátovými lístky. 
- 
                                3Osolíme, opepříme a dobře promícháme. Podáváme s grilovanou zeleninou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        