Grilovaná zelenina s pestem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 636 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 59 g
- Sodík 71 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1086.7 mg
- Vláknina 15594.8 mg
- Vitamín A 15594.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 51.8 mg
- Vitamín E 6.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Připravíme zeleninu na grilování. 
- 
                                2Vymažeme a rozehřejeme grilovací pánev, zeleninu pomažeme olivovým olejem a dozlatova grilujeme, dokud zelenina nezměkne. 
- 
                                3Podáváme s pestem - rozmixujeme bazalku, piniové oříšky, česnek a sýr. 
- 
                                4Za stálého mixování přiléváme olej, dokud se směs nespojí. 
- 
                                5Osolíme a opepříme. 
- 
                                6Směs potřeme navrchu olivovým olejem, aby bazalka nezhnědla a dáme do lednice. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        