Červený řepný salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 76 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 55 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 39.3 mg
 - Vláknina 726.8 mg
 - Vitamín A 726.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Červenou, sterilovanou řepu nakrájíme na plátky a necháme je okapat. Šťávu si odložíme. Vedle v misce důkladně smícháme ostatní suroviny, vložíme kousky řepy a směs necháme stát 1/2 hodiny v pokojové teplotě. Pak salát naservírujeme na talíř a přelijeme ho řepnou šťávou.