Francouzský salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 178 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 346 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 22.3 mg
 - Draslík 508.2 mg
 - Vláknina 5201.8 mg
 - Vitamín A 5201.8 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 34.4 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nakrájenou cibuli, okurku a rajčata nakrájíme na kolečka, papriku na proužky.
 - 
                                2
Zeleninu vyrovnáme na větší talíř a zalijeme zálivkou, kterou připravíme z olivového oleje, česneku, hořčice, soli a pepře.
 - 
                                3
Salát posypeme balkánským sýrem.