Rychlý litý perník
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 234 kcal
 - Sacharidy 45 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 119 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 4.2 mg
 - Draslík 3.8 mg
 - Vláknina 3701.7 mg
 - Vitamín A 3701.7 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Med s cukrem ohřejeme a smícháme s ostatními přísadami na těsto. Těsto má být nepříliš husté ani příliš řídké, aby se při pečení netvořil brousek.
 - 
                                2
Plech s okrajem (nebo pekáč) vyložíme pečícím papírem. Rozetřeme těsto a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut.
 - 
                                3
Vychladlý perník nakrájíme na řezy a uchováváme v těsnící plechové krabici.