Fašírkový pilaf
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 997 kcal
 - Sacharidy 107 g
 - Tuky 52 g
 - Sodík 211 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 107 g
 - Cholesterol 30.6 mg
 - Draslík 178.2 mg
 - Vláknina 8992.2 mg
 - Vitamín A 8992.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 29.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou cibuli jemně nakrájíme a osmahneme na másle dozlatova.
 - 
                                2
Přidáme mleté maso a koření kromě kari a hřebíčku. Když je maso opražené, přimícháme jogurt. Vše zalijeme osolenou vodou s kořením kari a odstavíme z ohně.
 - 
                                3
Rýži s vodou, solí a hřebíčkem dusíme. Když je rýže zpola měkká, naklademe do pekáčku střídavě několik vrstev rýže a mletého masa - vrchní vrstvu tvoří rýže. Dáme zapéci do mírně vyhřáté trouby asi na 15 minut.