Restovaná srnčí játra s klobásou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1107 kcal
 - Sacharidy 45 g
 - Tuky 95 g
 - Sodík 198 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 45 g
 - Cholesterol 305.6 mg
 - Draslík 71 mg
 - Vláknina 7806.8 mg
 - Vitamín A 7806.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme nadrobno, klobásu a játra na nudličky.
 - 
                                2
Játra orestujeme na rozpáleném oleji, přimícháme cibuli, klobásu, koření a smažíme. Na závěr vmícháme kečup, sůl, promícháme a podáváme.