Zelenina dušená na kari
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 75 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 2 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 61.7 mg
 - Vláknina 2656 mg
 - Vitamín A 2656 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.5 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Částečně rozmraženou zeleninu nasypeme do rendlíku na rozpálený olej, krátce orestujeme, podlijeme malým množstvím vody a chvíli podusíme. Zakápneme sojovou omáčkou, ochutíme kari kořením a dodusíme doměkka. Tekutina musí být úplně odpařená.
 - 
                                2
Zeleninu podáváme jako teplou přílohu.