Zelenina dušená ve vlastní šťávě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Hrášek
  • 50 g Máslo čerstvé
  • 10 g Petržel - nať
  • 150 g Fazolové lusky zelené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Kedlubna
  • 3 ks Mrkev kořen
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 203 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 269 g
  • Sodík 225 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 15 mg
  • Draslík 299.2 mg
  • Vláknina 15032.5 mg
  • Vitamín A 15032.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 33.9 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na rozehřáté máslo vložíme cibuli nakrájenou na kostky a stejně nakrájenou ostatní zeleninu. Osolíme a vše dobře promícháme.

  • 2

    Dusíme na mírném ohni ve vlastní šťávě a po chvíli mírně podlijeme.

  • 3

    Pokrm nezahušťujeme. Podáváme jako přílohu k masu.

Komentáře k receptu