Sabayon s vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 209 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 512 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 370.2 mg
 - Draslík 447.3 mg
 - Vláknina 3535 mg
 - Vitamín A 3535 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29.8 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Žloutky dobře rozmícháme s rýžovým vínem, citronovou šťávou a škrobem (Solamyl) a po troškách za stálého míchání přiléváme bílé víno. Ve vodní lázni ze směsi ušleháme krém. Omáčku ochutíme solí a pepřem a na závěr přidáme bylinky.