Rybí filé v chřestu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 180 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 29 mg
 - Bílkoviny 67 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 351.2 mg
 - Vláknina 6772 mg
 - Vitamín A 6772 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.5 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté porce filé podusíme nebo opečeme na roštu.
 - 
                                2
Očištěné houby nakrájíme na plátky a krátce podusíme. Očištěný a omytý chřest uvaříme doměkka.
 - 
                                3
Porce filé pokapeme citronovou šťávou a potřeme rozetřeným česnekem. Upravíme na talíře a obložíme chřestem a houbami.