Drůbková polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 244 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 92 g
 - Sodík 326 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 277.8 mg
 - Draslík 604.1 mg
 - Vláknina 8445 mg
 - Vitamín A 8445 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 79.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Propláchnuté kuřecí drůbky zalijeme vodou, osolíme a vaříme téměř do měkka. Přidáme očištěnou zeleninu, vaříme, až vše změkne.
 - 
                                2
Vývar scedíme, z drůbků obereme maso a nadrobno je nakrájíme, uvařenou zeleninu rozkrájíme na kousky. Vývar uvedeme do varu, zavaříme do něj nudle, přidáme maso, zeleninu a necháme jen přejít varem.
 - 
                                3
Při podávání posypeme polévku nasekanou pažitkou.