Jehněčí kotlety v sýrové strouhance
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1069 kcal
 - Sacharidy 31 g
 - Tuky 85 g
 - Sodík 1442 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 140.5 mg
 - Draslík 808.1 mg
 - Vláknina 6367.5 mg
 - Vitamín A 6367.5 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tuk na povrchu jehněčích kotlet nařežeme, kotlety osmahneme v pekáči na olivovém oleji asi 4 minuty z každé strany, zakryjeme a dáme do středně vyhřáté trouby péct na 15 minut.
 - 
                                2
Strouhanku smícháme s rozmixovanými bylinkami, parmezánem, solí a pepřem, kotlety pomažeme hořčicí, obalíme ve strouhankové směsi a dáme zpět do trouby ještě na 5 minut.