Topinky s vařeným česnekem a kapustou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 198 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 824 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 204.5 mg
 - Vláknina 3835 mg
 - Vitamín A 3835 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 37.6 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do rendlíku nalijeme vodu, osolíme, přidáme 3 celé stroužky česneku a přivedeme k varu, přisypeme natrhané listy kapusty a vaříme doměkka.
 - 
                                2
Ciabattu nakrájíme na plátky, opečeme nasucho v topinkovači, potřeme česnekem, olivovým olejem a vyskládáme na servírovací talíř. Kapustu s česnekem scedíme, necháme vychladnout a rozmačkáme. Osolíme, opepříme, zakápneme olejem, naneseme rovnoměrně na horké topinky a podáváme.