Špikovaná štika
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 292 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 21 g
- Sodík 405 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 109 mg
- Draslík 92.7 mg
- Vláknina 926.5 mg
- Vitamín A 926.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce štiky osolíme, pokmínujeme a protkneme nudličkami slaniny, které jsme obalili v paprice.
-
2
Maso zprudka opečeme na rozehřátém másle po obou stranách. Podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme za občasného podlévání vodou, až maso změkne.
-
3
Před podáváním posypeme pokrm nasekanou petrželkou.