Toasty s treskou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 23 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 4 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 300 g Chléb toastový
  • 300 g Filety z tresky tmavé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 227 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 564 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 4 mg
  • Draslík 117.8 mg
  • Vláknina 4965 mg
  • Vitamín A 4965 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z tresčích filetů nakrájíme plátky veliké jako krajíček toastového chleba.

  • 2

    V pánvi rozehřejeme lžíci másla, filety osolíme, opepříme a na másle osmahneme z obou stran.

  • 3

    Plátky chleba opečeme v toastovači, na každý plátek položíme porci smažené tresky a ještě teplé podáváme.

Komentáře k receptu