Treska s pikantním červeným pestem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 21 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 180 g Rajčata
  • 800 g Treska aljašská
  • 400 g Passata (drcená rajčata)
  • 1 ks Chilli paprička
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • 1 polévková lžíce Petržel kudrnka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 208 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 145 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 74 mg
  • Draslík 928.5 mg
  • Vláknina 4240.5 mg
  • Vitamín A 4240.5 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.2 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vše kromě tresky, petržele a soli rozmixujeme na hladké pesto. 4 filety z tresky potřeme připraveným pestem a vložíme péct na 16 minut do trouby, vyhřáté na 180°C.

  • 2

    Podáváme posypané sekanou petrželkou.

Komentáře k receptu