Smažené filety na bylinkách

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 27 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Majoránka
  • 1 kávová lžička Tymián sušený
  • 0.5 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 0.5 kávová lžička Likér Grand Marnier
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 1 ks Treska aljašská
  • 1 ks Olej rostlinný
  • 2 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Mouka polohrubá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2483 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 253 g
  • Sodík 97100 mg
  • Bílkoviny 48 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 153.8 mg
  • Draslík 1229.2 mg
  • Vláknina 6752.6 mg
  • Vitamín A 6752.6 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.2 mg
  • Vitamín E 24.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do jedné misky dáme mouku, do druhé rozšlehané vejce. Cibuli, česnek, bylinky, chilli koření, likér a sůl rozmixujeme a směsí potřeme filety z jedné strany. Druhou stranu namočíme ve vejci a mouce.

  • 2

    Filety smažíme na vrstvě oleje asi čtyři minuty potřenou stranou dolů, druhou stranu smažíme tři minuty.

Komentáře k receptu