Treska s oříškovým máslem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Brambory pečené
  • 100 g Máslo arašídové
  • 20 g Petržel kudrnka
  • 800 g Treska aljašská
  • 500 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 610 kcal
  • Sacharidy 75 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 494 mg
  • Bílkoviny 48 g
  • Uhlovodany 75 g
  • Cholesterol 74 mg
  • Draslík 1841.2 mg
  • Vláknina 26880 mg
  • Vitamín A 26880 mg
  • Vitamín B6 1.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 32.7 mg
  • Vitamín E 2.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybu pokrájíme na větší kusy, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a povaříme 20 minut. Scedíme, necháme okapat a rybu zbavíme kůže.

  • 2

    Porce ryby rozdělíme na talíře, posypeme posekanou petrželkou a na každou porci ryby dáme lžíci oříškového másla. Podáváme s pečenými bramborami.

Komentáře k receptu