Předkrm z rybího filé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Křen
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 0.5 ks Jogurt bílý
  • 1 ks Majolka
  • 4 ks Filé z aljašské tresky
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 578 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 55 g
  • Sodík 64 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 167.5 mg
  • Draslík 26.1 mg
  • Vláknina 86 mg
  • Vitamín A 86 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Osolené filé osmažíme z obou stran na oleji.

  • 2

    Necháme vychladnout. Majolku smícháme s jogurtem, solí, strouhaným křenem, cukrem, citrónovou šťávou a nalijeme na porce filé.

  • 3

Komentáře k receptu