Tostados s tuňákem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Tuňák ve vlastní šťávě
  • 90 g Gouda
  • 6 g Česnek
  • 0.5 ks Bageta
  • 2 ks Rajčata
  • 1 ks Petržel kudrnka
  • 3 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 228 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 206 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 142.2 mg
  • Vláknina 2539.5 mg
  • Vitamín A 2539.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.9 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Bagetu nakrájíme na plátky a opečeme z obou stran na grilu.

  • 2

    Smícháme olej s jedním utřeným stroužkem česneku a každý krajíček směsí z obou stran potřeme. Na jednu stranu položíme tenký plátek rajčete, kousek okapaného tuňáka z konzervy a plátek sýra.

  • 3

    Grilujeme ještě cca 3 minuty, až se sýr rozteče.

  • 4

    Podáváme posypané nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu